VENDI

AUTOSTRADA FIER VLORË, MAKINA PËRFSHIHET NGA FLAKËT NË LËVIZJE

Një makinë është përfshirë nga flakët ndërsa ka qenë duke lëvizur në autostradën Fier-Vlorë. Sipas dëshmitarëve, shoferi ka vënë re një re tymi që dilte nga pjesa e përparme dhe më pas ka ndaluar makinën tip “Fiat Punto” në anë të autostradës dhe është larguar menjëherë.