Uncategorized

GODITET NJE RAST I KULTIVIMIT TE BIMEVE NARKOTIKE

Një 43-vjecar banues në Kreshpan të Fierit, është ndaluar nga policia pasi ka kultivuar në një zonë të pyllëzuar bimë narkotike. Shërbimet e policisë në Fier vijojnë kontrollet e pandërprera të territorit, me qellim evidentimet dhe gotitje e personave që kultivojnë bimë narkotike