VENDI

APELI I AMBASADORES SE SHBA-SE: LINI LOJRAT, SHQIPTARËT JANË TË LODHUR DUAN ZGJIDHJE


Ambasadorja e ShBA-së Yuri Kim ishte e pranishme në prezantimin e indeksit të biznesit 2019 ku vuri theksin në luftën kundër korrupsionit një ndër kriteter që po pengon dhe ardhjen e investimeve amerikane. Ambasadorja u ndal tek politika dhe i bëri thirrje liderëve politikë të lënë mënjanë lojrat dhe të punojnë për shqiptarët.