Kreu / LAJME / VENDI / AP KA KRYER 19 KALIME LUMENJSH NË SHQIPËRI

AP KA KRYER 19 KALIME LUMENJSH NË SHQIPËRI

Përgjatë gjurmës së Gazesjellësit Trans Adriatik në Shqipëri, janë kryer gjithsej 19 kalime lumenjsh. Burime nga TAP  kanë bërë me dije se tubacioni është kaluar  poshtë shtratit të lumenjve, deri në 15 metra thellësi duke shmangur ndikimet e florës dhe faunës në lugina. Lumi Seman dhe lumi Osum janë dy lumenjtë  kryesorë të cilët kryqëzohen disa herë nga TAP.

Kontrollo Gjithashtu

AKSIDENT ME PASOJE 7 TE PLAGOSUR NE AKSIN RRUGOR LUSHNJE BERAT