A mund ti gjeni 8 veturat e fshehura mes celularëve?

Shembull dhe test i përqendrimit të shikimit është fotoja e mëposhtme për të gjetur se sa vetura janë fshehur në të. Fotoja është shumë konfuze pasi ngjyrat janë të tilla, mirëpo nëse i gjeni me gjasë keni shikim prej sy shqiponje

A mund ti gjeni dot?

Nëse nuk i gjetët dot ju ndihmojmë ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *