A do t’ia lëjë radhën e vaksinimit Bashës? Përgjigjet me ironi kryeministri Rama: Radhën e ka Saliu kur…

Kryeministri Edi Rama në prononcimin e parë pas kryerjes së vaksinës deklaroi se ai ndihej shumë mirë dhe e ndërmori kryerjen e vaksinës live për të shuar zërat e teorive konspirative se vaksina është e dëmshme.

Pyetjes së gazetarit sea do t’ia lëjë radhën Bashës për kryerjen e vaksinës, kryeministri iu përgjigj me ironi se radhën e ka Saliu, kur të nis vaksinimi i moshave të treta.

“Radhën e vaksinës e ka i pari Saliu kur të vi radha te grupmoshjat e treta”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *