Uncategorized

64 GJOBA DHE DHJETRA MJETE TE BLLOKUARA


Ndalimi i qarkullimit të mjeteve që prej orës 06:00,përveç mjeteve të autorizuara nga policia siç duket nuk u ka pëlqyer beratasve,që kanë qarkulluar sërish duke shkelur këtë urdhër të dhënë. Por kjo u ka kushtuar shtrenjtë pasi janë gjobitur nga policia dhe u janë bllokuar mjetet.