TV APOLLON

bejme ate qe dime, dhe dime ate qe bejme

562 viktima nga COVID ne Itali ne 24 oret e fundit

Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e Italisë kanë vdekur 562 persona dhe janë infektuar 28,337 të tjerë. Me bilancin e sotëm numri i përgjithshëm i viktimave ka shkuar në 49,823 ndërsa numërohen në total 1,408,868  të infektuar që prej fillimit të shpërthimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *