Uncategorized

4 RASTE TE REJA ME COVID 19, 2 RASTE TE REJA, 2 RASTE NGA VATRAT E MEPARSHME

Ndërkohë në Lushnje 4 rastet e sotme janë dy nga vatrat e njohura tashmë dhe dy raste të reja.