Kreu / 2018 / June / 25

Arkiva Ditore: 25/06/2018

RADHET E GJATA NE PIKEN E KOLAUDIMIT

Dyndje  dhe radhe te gjata te qytetareve  per te bere kontrollin teknik te automjeteve ne piken e vetme te kolaudimit ne qytetin e Fierit. Te indinjuar ata shrehen se presin ne radhe per shume ore nderkohe qe fajesojne Ministrine e Transporteve qe ne gjithe keto vite  nuk ka ngritur pika …

Lexoni më Tepër

UJERAT E ZEZA MBULOJNE LAGJEN 1 MAJI

Ujrat e zeza mbulojne rrugen ne lagjen “1 maji”  te qytetit te Fierit. Dalja e ujerave te zeza ne siperfaqe eshte kthyer ne shqetesimin me te madh per banoret qe jetojne ne kete zone. Edhe pse jua kane bere te ditur kete problem organeve te pushtetit vendor,  te cilet ju …

Lexoni më Tepër