Kreu / 2018 / June / 08

Arkiva Ditore: 08/06/2018

FERMERET SKEMA E SIGURIMEVE NE BUJQESI E DOMOSDOSHME

Per fermeret  qe ushtrojne aktivitet bujqesor dhe belegtral te cilet jane  te pa siguruar instituti  I sigurimeve shoqerore  po aplikon skemen  e vetepunesive  ne bujqesi . Vete fermeret ne zonen e Divjakes  jane shrehur se se kjo skeme eshte shume e vonuar,  duke qene se kane me shume se 26 …

Lexoni më Tepër

BURG PËR TË ARRESTUARIT E VRASJES SË VASIL DERVISHAJT

Gjykata e Vlorës ka dhënë masën e sigurisë “arrest me burg” për njërin prej të arrestuarve si autorë të vrasjes së biznesmenit Vasil Dervishaj. Ndaj 28 vjeçarit A. Çaushaj rëndon akuza e vrasjes me  paramendim në bashkëpunim. Ndërkohë në arrest me burg janë lënë dhe Amarildo Grembi dhe Nekid Arapi …

Lexoni më Tepër

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS MARIN BARLETI

Kanali i krijuar në rrugën e asfaltuar në rrethrrotullimin e ambulancës  ne  Lushnje sot është rikonstruktuar totalisht dhe është sjellë në identitet. Kjo pjesë e rrugës së dëmtuar disa ditë më parë për efekt të vendosjes së tubacionit shpërndarës për lagjën Stan e më tej, është rikthyer tashme ne funksionin …

Lexoni më Tepër