Kreu / 2018 / May / 09

Arkiva Ditore: 09/05/2018

Ballafaqim – 8 Maj 2018

Te ftuar ne studio ishin znj. Ornela Durmishaj drejtoreshe e Parkut te Apolonise, z. Vangjel Dimo ish drejtor i Parkut te Apolonise dhe arkeolog si dhe z. Ervin Buzi specialist i turizmit. U diskutua per temen “Zhvillimi i Turizmit Kulturor ne Parkun e Apolonise”.

Lexoni më Tepër