Kreu / LAJME / VENDI / BISNESI KA ARSYE TE PROTESTOJE PER BARREN FISKALE DHE PER ARROGANCEN E PUSHTETIT

BISNESI KA ARSYE TE PROTESTOJE PER BARREN FISKALE DHE PER ARROGANCEN E PUSHTETIT

Rreth Inelda Vallja

Kontrollo Gjithashtu

AKSIDENT ME PASOJE 7 TE PLAGOSUR NE AKSIN RRUGOR LUSHNJE BERAT